Saleduck Travel Blogger Awards (A piece of the world)

Saleduck Travel Blogger Awards

Hei!

Nå har vi endelig fått en velfortjent sommer/juleferie etter et hardt semester på QUT. Solen har begynt å steke og temperaturen begynner å stige, så det passer helt ypperlig med ferie nå. Det kommer fler innlegg fremover ettersom det blir mer reising. Vi har allerede tilbragt en uke i Byron Bay hvor Jonas og gutta leide en kjempe fin leilighet med perfekt beliggenhet til stranden. På vei hjem fra Byron dro jeg en tur innom Surfers Paradise for å hilse på et fadderbarn fra bachelorstudiet mitt som studerer på Griffith, og nå er jeg en svipptur innom Brisbane før reisen går videre nordover til Noosa og Fraser Island. Jeg har akkurat rukket å ompakke baggen før jeg tar toget videre i morgen tidlig!

Jeg vil benytte denne anledningen til å fortelle dere om en spennende konkurranse som er i gang. Saleduck.no har plukket ut norske reisebloggere som de mener er verdige vinnere av Saleduck Travel Awards 2015 og de har valgt å nominere min blogg til å være en inspirerende reiseblogg. Jeg har muligheten til å vinne en førstepremie på kr. 5 000,-, så jeg vil be alle mine lesere om å være så snill og gå inn på denne linken: www.saleduck.no/awards/travel og stemme på bloggen min! Så lover jeg og bruke pengene til å reise til et fantastisk reisemål som jeg kan blogge om ;) Jeg har allerede et par reisemål planlagt i fremtiden, så det gjelder å følge med..

Avstemningen har allerede startet og varer helt frem til 21.desember klokken 12.00. Hjelp meg med å bli Norges første vinner av Saleduck Travel Blogger Awards!


C. ♥

Dato.22.11.2015 klokken.16:40 Kategori: Utveksling Kommentarer: 0Charlotte Skulstad

A Norwegian blogger travelling around the world and writing about all the wonderful experiences.
hits